Kuhankuonon reitistön sivustouudistus lähestyy - ajankohtaisten asioiden suhteen seuraa erityisesti facebook-päivityksiämme

Tätä sivua ei päivitetä aktiivisesti tällä hetkellä. Kuhankuono.fi -sivuston uudistus on käynnistymässä lähiaikoina. Kehotamme tällä välin Kuhankuonon reitistön retkelijöitä seuraamaan ajankohtaisten asioiden osalta erityisesti Facebook-sivuamme. Facebook-sivullemme pääsette esimerkiksi viereisestä linkistä tai suoraan hakemalla Facebookista @kuhankuono. Työskentelemme aktiivisesti paremman tiedonvälityksen suhteen – hyviä retkiä kaikille!

_______________________________________


Kuhankuonon ytimen ja Kurjenrahkan kansallispuiston Föli-liikenne jatkuu vuonna 2021

Fölin ja Pöytyän kunnan sopimuksen ansiosta Föli-yhteys jatkuu myös vuonna 2021. Tiedotamme aikatauluista ja vuoroista myöhemmin keväällä.

_______________________________________

Muista vastuullisen ja muut huomioivan retkeilyn etiketti erityisesti COVID-19 -epidemian aikana

Lyhyesti: säilytä muutaman metrin turvaetäisyys muihin retkeilijöihin, älä retkeile suurissa joukoissa, vältä ruuhkaisten tulipaikkojen käyttöä, huolehdi hygieniasta ja pidä yhteisessä käytössä olevat puuceet puhtaina, varaudun omalla käsidesillä ja kierrä Savojärven kierrosta opastussuuntaan eli myötäpäivään.

Turvallista retkeilyä kaikille!

_______________________________________

Upotettava karttaikkuna mahdollistaa reitistön kartan esittämisen muiden verkkosivujen sisällä

Lounaistiedon karttapalveluun on tullut uusi ominaisuus. Sen avulla esimerkiksi Kuhankuonon retkeilyreitistön kartta on upotettavissa toisen verkkossivun sisälle. Esimerkki tästä löytyy Kuhankuonon reitistön verkkosivun reitit ja opasteet -alasivulta. Ominaisuuden avulla kartta voidaan upottaa vaikkapa jäsenkuntien sivustojen sisään. Upotettavan karttaikkunan avulla voidaan näyttää myös kaikkia muita Lounaistiedon karttapalvelusta löytyviä karttatasoja sisältäviä karttaupotteita.

Karttaupotuksen käyttö on ilmaista.


_______________________________________

Kuhankuonon retkeilyreitistön taskuopas on saatavilla

Taskuoppaan voit tulostaa itsellesi tältä sivulta.

_____________________________

Osta Kuhankuonon kartta !

-terveysvaikutteinen painotuote-

_____________________________

Kuhankuono lehdistössä

Kuhankuonon reitistön polut kulkevat Etelä-Suomen oloissa poikkeuksellisen laajoilla ja yhtenäisillä metsäalueilla, kallioilla ja keidassoilla. Reitit johtavat mm. Vaskijärven luonnonpuistoon ja Kurjenrahkan kansallispuistoon sekä siihen kuuluvaan Pukkipalon aarnimetsään.

Reitistökokonaisuuteen kuuluvat nykyisin pitkälle etelään - aina Ruissalon saareen asti - yltävät uudet yhdysreitit, sekä näiden varrelle sijoittuvat rengasreitit Kullaanpolku ja Karevan kierto Maskussa, Ruskolla ja Raisiossa. Reitistöllä retkeileville ryhmille on tarjolla paikallisten yrittäjien monipuoliset retki- ja elämyspalvelut.