Palvelut

Jos nautit patikoimisesta poluilla, hiihtämisestä, rauhallisesta samoilusta, sienestämisestä tai marjastamisesta, on Kuhankuonon retkeilyreitistö sinulle oikea paikka. Yhä useammat ovat jo löytäneet retkeilyreitistön alueen ainutlaatuisuuden ja virkistysarvon. Kuhankuonon lukuisat reitit ovat lähimmillään vain puolen tunnin ajomatkan päässä Turun torilta.

Täällä Etelä-Suomen erämaassa sinulle on tarjolla monipuolisia palveluja. Alueella toimivat yrittäjät järjestävät tilauksesta ryhmällesi ikimuistoisen tapahtuman toiveittesi mukaan: opastusta, nuotiokahvit , ruokaa, majoitusta jne.

Kun todennäköisesti tulet ihastumaan näiden yrittäjien tuotteisiin, niin älä jätä elämystä ainutkertaiseksi, vaan kysele esim. ruuan, elintarvikkeiden ja muiden upeitten "maalaistuotteiden" toimitusmyyntiä. Mikä onkaan parempi idea, kuin

tilata hyväksi havaittuja tuotteita kerralla isompi satsi vaikka työpaikkaporukan kesken jaettavaksi.

Tälle sivulle on koottu Kuhankuonon alueen yrityksiä ja palvelujen tarjoajia teema-alueittain. Mikäli tarjoat palveluita Kuhankuonon alueella ja yhteystietosi puuttuvat, niin ota yhteyttä palautelomakkeen kautta.


 

Opas-, ohjelma- ja elämyspalvelut

Ruoka ja juomapalvelut

Majoitus- ja kokouspalvelut sekä tilavuokraus

Välinevuokrauspalvelut

Ostokset ja paikalliset erikoisuudet

Kulttuuripalvelut

Muut palvelut

                            

Kuhankuonon retkeilyreitistön taskuopas

Tulosta itsellesi Kuhankuonon retkeilyreitistön taskuopas. Alla olevasta linkistä löydät oppaan   pdf-muotoisena ja toisesta linkistä taittelu- ja tulostusohjeet tälle A4-kokoiselle tulosteelle. Opasta päivitetään aika ajoin, joten kannattaa seurata tätä sivua muutoksien varalta. Jos tietokoneestasi puuttuu pdf-tiedostojen käyttöön soveltuva ohelma, voit ladata sen ilmaiseksi täältä.

 

Kuhankuonon taskuopas

Taittelu- ja tulostusohjeet taskuoppaalle

 

Taskuopas päivitetty 16.12.2015