SERVICE OCH TJÄNSTER

Om du gillar vandring på stigar, skidåkning, bär- och svampplockning eller fredliga gångturer är Kuhankuono vandringsrutter det rätta stället för dig. Fler och fler har hittat områdets rekreationsvärde och unika karaktär. De närmaste rutterna ligger endast en halv timmes bilfärd från salutorget i Åbo.

Här i södra Finlands vildmarker serveras du ett brett utbud av tjänster. Områdets företagare organiserar minnesvärda evenemang enligt önskemål för dig och din grupp: guidning, kaffe vid lägerleden, mat, logi osv.

Det är mest troligt att du kommer att gilla dessa produkter och entreprenörer, så lämna inte upplevelsen till en enstaka gång utan fråga efter t.ex. mat, livsmedel och andra underbara ”lantprodukter” som du kan beställa. Vad är en bättre idé än att beställa en större mängd av dessa bevisat läckra produkter till t.ex. din arbetsplats för att dela med dina kolleger.

TURISMFÖRENINGEN KURJENKELLO

På denna sida har vi samlat alla företag som fungerar på Kuhankuono område.

KURJENKELLO - ÄKTA LIVET , KURJENKELLO - THE REAL LIFE, KURJENKELLO - LA VIDA GENUINA

SAMMANFATTNING OM SUOKULLA RUTT Tjänsterna är koncentrerade till Reso stad, Nousiainen, Masku, Rusko och Vahto kommuners områden.

KOTILOMA-SIPILÄ

Semesteraktiviteter för barn och barnsinnade, ponnyridning, husdjur.

Orvokki Sipilä och Esa Hänninen, Palvaamontie 19, Telefon: 02-256 3546

SEPON LIIKUNTAPALVELUT (SEPPOS SPORTSTJÄNSTER)

Seppos Sportstjänster (Sepon Liikuntapalvelut) erbjuder välmående för företag och privatpersoner.  Företaget har fått Sydvästra Finlands Nyföretagarpris (Uusyrittäjä-palkinto) år 2005.

TOIVOLAN KIEVARI

Erbjuder sina gäster ett festligt utrymme från maj till september. Utrymmet rymmer ca 80 personer. Mat och logi, husdjur på gården. 

VUORISTO LANDSBYGDSTURISM- INKVARTERINGSTJÄNSTER

Heinijoentie 8, 23100 MYNÄMÄKI Telefon: 02 4309625

VARJO-TALLI, STALL

Varjo-stallet i Vahto erbjuder mycket aktiviteter, bl.a. ridtimmar, ridträning, hästvandringar och läger för ryttare i alla åldrar.